Ékszer vásárlás

Legyen szó Nőnapról, születésnapról, Ballagásról vagy Valentin-napról a 24 Karát Ékszer webshop kínálatában megtalálja az alkalomhoz illő, tökéletes ajándékot.

Webshopunkban kedvére válogathat arany és ezüst fülbevalók, brossok, gyűrűk, nyakláncok és karkötõk között, vagy rendelhet garnitúráinkból. Továbbá karikagyűrűink közül is szemezgethet sárga, fehér és vörös arany színekben.

Köszöntöm Honlapunkon!

Üzlet baloldal

A 24 Karát '96 Bt. 1996. óta készít megrendelõinek kézi és gépi ékszereket igényes kivitelben.

Az alapanyagok sokszínűsége egyaránt lehetőséget nyújt a klasszikus formák és a modern, különleges vonalvezetés kialakítására. Így a sárga-, vörös- és fehérarany, a briliáns, szintetikus- és drágakövek, édes- és sósvizi gyöngyök alkalmazásával szebbnél szebb ékszerek születhetnek műhelyünkben. Üzletünkben többek között kézi- és gépi láncok, női-férfi gyűrűk, jegygyűrűk, karikagyűrűk, medálok, fülbevalók, valódi köves ékszerek, testékszerek várják leendő tulajdonosukat.

Üzlet Jobb oldal

Az ötvösszakmában szerzett tudásunkra és többéves tapasztalatunkra támaszkodva igyekszünk vásárlóinknak nem csak eladni, hanem segíteni a megfelelõ, személyre szóló ékszer kiválasztásában, elkészítésében. Mindemellett ékszerjavítás és fülbelövés is szélesíti szolgáltatásainkat.

Célunk a megrendelõ teljes körû tájékoztatása. Számunkra a legnagyobb elismerés a rendszeresen visszatérõ ügyfelek elégedettsége, akik értékelik a szakmai hozzáértésünket és megtisztelnek bizalmukkal.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás